Articol prezent (2 min);
Video (3 min);
Trimitere spre versiunea FULL Audio (10min+)

(-) Ceea ce simt și cine sunt acum, pe scurt, dincolo de versiunea social media
(-) O invitație prețioasă în Flow 

Background

Sigur ceva despre mine a ajuns ceva la tine dacă ești aici. Mă poți asocia cu studiul socio-cultural, cu galeriile de artă din București, cu educația alternativă sau experiențele în publicitate, Montessori, Kids Yoga. Sunt scriitor în adâncul sufletului și în valuri, las să curgă ceea ce abia mai pot conține – un flux de lumină care îmbracă informația prețioasă și dezbracă de rețete și tehnici.

 

Valorile mele, subiectele de interes, un trio cu sens

Darul naturii / Prețuirea naturii (lumina solară ca sursă infinită de iubire, natura cu ale sale ritmuri, omul ca legătură dintre cer și pământ, resursele prețioase ale pamantului, respect, omul și orice vietate în acord cu ritmurile naturale)

Armonie și cooperare (viață și educație conștientă, asumată, echilibrul feminin-masculin, copiii ca mici maeștri și adulți ai lumii de mâine, cooperare umană și oglindire în ceilalți, co-creere în comunități)

Autenticitate (Serenitate, acceptare, reconectarea cu instinctul și intuiția, consum conștient și hrană intuitivă, flow din inimă, viața ca ritual, energie nelimitată, integrare a condiționărilor care ne compun, vindecare personală)

Un video în Flow, o „mostră” 

Un exemplu de acceptare. Nu mai am spațiu în telefon și am fost nevoită să salvez la această calitate, dar Acum este momentul să postez, nu mai stau să editez. În rest, calitatea și claritatea sunt de bază.

Continuarea – versiunea full audio Soundcloud

(click mai jos, pe cer sau roz)

Cum mă găsești?

Aici pe site, un mic șantier - abia descopăr și îmi prind urechile în  WordPress și îi dau o formă. Varianta pilot.
Pe Patreon: https://www.patreon.com/sufra unde co-creez cu o comunitate conștientă și îmi ofer cu responsabilitate și dăruire lumina în schimbul asumării, încrederii susținerii. 

Aici sunt cu totul. Pe site și pe @Patreon
Revin pe Fb conștient, mult mai rar, pentru updates, când simt și se leagă în Flow.

Adevăratul răspuns la întrebarea “Ce mai faci, ce mai creezi?” – se arată de donezi. Fugeam de bani, însă de energia hrănitoare a schimbului, nu. Practic și încurajez trocul de orice fel. Pe Facebook se nasc multe comunități magice. Este un instrument valoros de conectare, la fel cum este și Instagram pentru inspirație. Doar să iei a ta felie. Eu am mâncat 13 ani din tortul Facebook, încerc o rețetă diferită, dar știu sigur că orice ar fi,

nu există rețete. E un joc de ingrediente. Ca viața 🙂

Hai aici și vezi ce zic. Doar de rezonezi, zău. Acum am 5 patroni. La 15 public nu știu ce, la 100 dam petrecere. Anyway, dacă mai citit este deja o onoare. Susținere de pe Patreon face posibilă contribuția mea gratuită de pe Youtube și din toate contextele în care creez. Comunitățile mișcă lumi.

Bun rămas pentru o vreme, să zbori printre dileme. 

Să iei viața fir cu fir

S-ai răgaz să și respiri* (complet, abdominal, ritmic, natural)Cu drag,
Edina în Sufra Flow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *