Un stil de viață împăcat. Un flux al vieții condus de serenitate. Un context și un cadru moment de moment care permite o curgere lină a tot ceea ce înseamnă acțiunile și gândurile mele. Darul vieții, așa cum curge el în momentele de claritate și cum se cere calibrat în momentele întunecate, este un cerc perfect. Viața și tot se desfășoară și se crează în fiecare moment perfect, așa cum avem nevoie. Cred și întrupez asta.

Mai jos găsești varianta audio în Flow, pe care o găsești transcrisă în aceste rânduri.

Știu că atunci când aceste cuvinte curg prin mine, ele ajung unde trebuie să ajungă. Iat tu, cu inima ta suficient de deschisă pentru a primi cu acceptare și serenitate atât lumina cât și întunericul. Corpul tău comunică și primește din jur și din natură tot ce are nevoie. Corpul tău danează și își amintește. Corpul tău respiră adânc și primește.

Eu știu că vorbesc cu tine în acest moment, dar vorbesc defapt doar cu mine. Mă uit în ochii tăi și știu că tu ești eu. Ceea ce acum câțiva ani îmi părea foarte captivant – totul trebuie să fie pozitiv și motivațional – s-a întors acum pe cealaltă parte și simt acum o completitudine. O împlinire în tot ceea ce este și în tot ceea ce a fost, de care nu trebuie să fugim, dar spre care nu e nevoie să alergăm.

Nu este nevoie să căutăm și să săpăm în tot ce a fost, însă este reconfortant să ne putem asuma tot ce a fost și toate ipostazele trecute.

Îți spun bun venit! Dacă ești încă aici înseamnă că avem foarte multe de creat împreună. Simți și tu cum suntem toți unul. Multe alte replici care sunau clișeu capătă profunzime și capătă simțire. Trăim tot mai conectați, tot mai fain. De la filosofiile și gândurile mele abstracte, până la a ne reuni în jurul unui foc în comunitate și a ne lăsa scufundați în magia ritualurilor vieții și a învăța de la natură și micii maeștri, de la copii, devine un proces natural. Așa este viața noastră zi de zi, iar atunci când nu este înseamnă că fiecare integrează în ritmul lui pentru ca această comunitate să existe și să vibreze.

Între noi sunt multe fire invizibile. Unele se crează acum și se amplifică și simt o energie a grupului, a comunității. Am în minte câteva personaje din acest joc al vieții, însă cea mai importantă este energia care ne înconjoară și felul în care ajungem unii în viețile altora. Tot ceea ce spun acum și toată viziunea unei comunități și toată căutarea este defapt doar un dans, nu o fugă. Această clipă este tot ce avem.

Revin într-o zonă concretă. Dacă simți să mă mai auzi vorbind în astfel de momente de Flow și dacă ești deschis să primești ceea ce simt că vine în valuri și valuri în lumea asta te poți conecta câteva minute pe lună la un mesaj pe care îl aduc în lume. O fac din toată inima și din toată lumina. Primește asta dacă este pentru tine. Suntem aici.

Mulțumesc, te aștept și pe Patreon. Era un proverb: Când oferi omului un pește, îl hrănești o zi. Dacă îl înveți să pescuiască, îl hrănești o viață. Pe acest principiu de schimb de energie, cu o donație minimă de 3.33 dolari / euro pe lună este o formă minimă de asumare și implicare. Este un mare dar care susține și face posibilă o creație pur și simplu divină pe care simt să o aduc în lume. Îți mulțumesc pentru că primești, ești jumătate din procesul creator întotdeauna, iar lumea este cu totul a ta.

Poți să intri pe aplicație dacă vrei să fii super la curent cu Flow-ul sau poți să mă deschizi în browser 1 dată pe lună și să vezi ce am postat în luna respectivă. Conținutul este divers și evoluează odată cu mine.

Te asigur de investiția mea de efort, timp și tot ce este necesar pentru a-i da o formă adecvată nevoilor tale actuale. Lucrez în serviciul tău pe Patreon și gratuit pe Youtube. Patreon susține și face posibilă democratizarea modelului educațional alternativ pe care îl propun.

Motorul care m-a activat în tot ceea ce înseamnă Sufra Flow sunt copiii. Cu ei am lucrat și pot să lucrez în feluri minunate. În timp, înțelegerea și itmpul în preajma copiilor m-a învățat că ei vin cu niște chei, apasă niște butoane și practic catalizează o schimbare majoră în noi. În cei care le suntem ghizi sau trăim câteva momente în preajma luminii lor indiferent de rolul în care ne aflăm.

O altă componentă a comunității ideale pe care o vizualizez este rolul de ghid și de adult ca părinte universal. Copiii nu ne aparțin în sensul înțeles până acum, de posesie, ci sunt copii ai acestui pământ, copii ai lumi. Îți pot găsi modele în adulții din jurul lor și este un dar pentru ei să poată absorbi modele de adulți prezenți și conștienți și a cerne apoi în ei înșiși.
Noi le oferim o bulă, un spațiu în care suntem detașați de ei și privim ca spectatori la procesul vieții și al creației care se întâmplă prin copii.

Ei se clădesc pe ei îșiși, cum spunea și Maria Montessori. Pot să vă arăt oricând cercetări pe această zonă pe care le fac pentru prima mea carte, dar se leagă în Flow.

Vă iubesc și abia aștept orice urmează să curgă,

Edina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *