Încurajez integrarea în ritualurile familiei a practicii jocului în mișcare, prin povești inspirate din natură.

ÎN ERA ACTUALĂ, PREDAU ȘTAFETA ȘI CUNOȘTINȚELE MELE PĂRINȚILOR PE CARE ÎI ROG SĂ IA JOCUL ÎN SERIOS.

Găsești mai jos câteva sfaturi care pun baze ale JOCULUI GHIDAT DE PĂRINTE, inspriate de experiența ca instructor de yoga pentru copii și pedagog în educația alternativă. succes!

Cred în ..

respectul pentru copil și cred în magia primilor ani de viață pe care mi-am reamintit-o ca adult și nici gând să o mai uit. Înțeleg copiii de vârste mici și relaționez cu ei de la egal la egal.

Copiii sunt micii noștri maeștri și ne amintesc în fiecare zi bucuria vieții și prezența sinceră alături de elementele naturii.

Experiența în educația alternativă

Lucrez cu copii din 2014 (grădiniță, ateliere creație, ONG integrare copii). Sunt Asistent Montessori certificat AMI, Asociația Montessori Internațională din 2016 și redescopăr magia copilăriei de 2 ani în rolul de mamă. Am adus acasă experiența de la grădiniță și am îmbrăcat-o în dragoste maternă.

Experiența în educație prin mișcare

Copiii învață cel mai ușor prin joc. Orice considerăm important pentru cultura lor generală se poate transpune în mișcare distractivă. Jocul este instictual, însă adulții au nevoie de ajutorul copiilor să și-l amintească. Sunt Instructor de Yoga pentru copii, certificat de International Yoga Alliance (2017) în continuă formare și adaptare.