Piloni ai platformei Sufra

Plarforma sufra.ro și viziunea Sufra Flow au 4 poli:

Educația conștientă, 0-3 ani  – chei noi de înțelegere a copiilor (0-3 ani) dintr-o perspectivă umană largă a tuturor adulților (părinți sau nu) martori la procesele vieții, dincolo de „parenting”; Copiii nu sunt mereu atât de dificili pe cât ni s-a spus. Am pornit de la teorie și am practicat educația alternativă Montessori la grădiniță. Integarea a venit prin ochii micului meu maestru, care asemeni tuturor copiilor, a venit să îmi arate cât de vie este prezența unei vieți noi.

Family Flow: Sufra Kids, Povești în mișcare – resurse de joc de mișcare derivate din practica yoga pentru copii și familii și inspirate de natură; Cu ghidaj de la părinte, împreună în familie sau soluții anti-plictiseală înspre autonomia copiilor în joc, compatibilă cu orele de lucru de acasă ale părinților și spațiile mici;

Sarcina conștientă – Firescul insuficient integrat social și psihologic al sarcinii și nașterii; Resurse video de yoga prenatală, respirații și alte practici și ingrediente ale unei  sarcini lină și nașteri asumate. Această dimensiune a discursului și a ofertei mele creative are o componentă puternică de „empowerment”. Procesul co-creației activează puteri nebănuite rațional și curge în paralel cu asumarea și selecția conform cu nevoile personale. Nu există rețete, asta am învățat începând cu prima sarcină și am confirmat la fiecare pas în evoluția maternității.

Viziune asupra lumii și darurile naturii  – Filosofii posibil idealiste îmbinate cu real life shit, poate chiar grădinărit; Zen fără etichete orientale atractice, dar abstracte; Apreciere pentru darurile naturii și integrare a modelelor sale în viața zilnică (de exemplu, de la copaci putem învăța răbdarea, putem împrumuta abilitățile speciale de ancorare în resursele pământului și putem integra schimbarea anotimpurilor ca normalitate frumoasă)

Rezonezi cu toate zonele de interes Sufra sau te atrag unele în mod aparte?